Prao dag 6-8

Vardag  /  1  Kommentarer
Bra vecka hittills, har hänt mycket! Nu är det nya människor där och det är jag, Linn, Jesper och Emilia. Ett riktigt kul gäng, hahah. 


I måndags besökte vi iTronic och frågade lite om den kommande iPhone 6S. Men största delen av dagen gick åt att intervjua folk i mopoparkki bakom Hesburger. Den kommer antagligen byggas ut så vi frågade lite frågor om det. 

Gick omkring med Jesper i nån timme på stan, innan jag mötte upp Kasper och sedan bar det av till stallet.


Fick denna choklad av Kasper, tack!

I tisdags var jag vääldigt trött. Drack massvis med choklad hela dagen och planerade + skrev artiklar. 




Besökte djuraffären också, hahah. Men tisdagen var iaf en väldigt långsam och trög dag. Var helt slut efter sånglektionen så jag somnade kring 17 tiden och vaknade kring 19. 


Idag hände det ganska mycket! Intervjuade folk i Görans konditori för att fråga om kanelbullens dag som är på söndag. Vi blev också klara med en artikel och ska antagligen intervjua kändisen Emil Berg som sjunger "Du swipa höger", ska bli jättekul! 







Shoppade också lite och sedan drog jag iväg till Amarillo med mamma. Efteråt tröttsam teori, men det gick.

Imorgon börjar jag klockan 14, sovmorgon. Ska på bio imorgon med VBL - Emilia, Jesper & Linn. Klockan 18 åker vi på bio gratis, filmen heter Everest och den har egentligen premiär 7.10! Ska bli jättekul att förhandskolla en film, skriver recension i tidningen. 

Är på ganska tråkigt och dåligt humör nu, så jag går och lägger mig. 

Godnatt