Midsommaren 2016

Fotografering  /  0  Kommentarer
Hej på er! Midsommaren var för ett tag sedan nu, men jag berättade aldrig hur jag firade den. Det var alltså förra fredagen och vi åkte till villan redan i torsdags och sov där tills fredagen. 
 
Runt 11 tiden vaknade vi av att England inte hörde till EU längre.. Säkert en katastrof dag för många tyvärr. Men vi steg upp, lade på musiken och började städa & fixa tills gästerna kom. Ungefär 15 kom både farmor o. farfar + våra kusiner. I början fixade dem mest bara maten medan jag lyssnade på musik. 
 
 
 
Sedan åt vi alla utomhus medan vi hörde på midsommarklassikern Roland Cedermark som vi har lyssnat på ända sedan vi var riktigt småa. Vi gjorde också som förra året, alla fick önska varsin låt som vi spelade i högtalarna. 
 
Efter maten gick hela schacket ner till bastun och satt faktiskt där resten av dagen. Solen sken jättemycket och vädret var allmänt jättebra. Där satt vi och pratade medan de yngre simmade. Många gick också i bastun. 
 
 
 
 
Hela dagen gick jag omkring i min vita klänning som jag börjar tycka mer och mer om. Och när vi gick från havet var det dags för efterrätten ;-) key limepie och chokladfontän. 
 
 
 
 
Till slut gjorde vi en av de sista traditionerna: lekte kan jag få en vink ? där till och med de flesta vuxna är med i. Det är alltid riktigt roligt! Efter många omgångar plockade alla 7 blommor och lade dem under kudden. Innan vi slutligen gick och sova spelade jag 5 personers pidron med dem äldre. Var faktiskt också riktigt roligt trots att tankesättet förändras mycket!
 
 
Somnade runt 03:30 och snappade med en kompis tills jag sedan somnade. Hoppas ni också hade en bra midsommar. Vi ses imorgon i ett tidsinställt! 
 
xoxo