Lilla julen 2016

Vardag  /  1  Kommentarer
Godkväll! Dethär veckoslutet har varit väldigt bra, i fredags hade jag finska hörförståelse och geografiprovet i torsdags gick ganska dåligt.. Vet inte alls hur det gick.. 
 
Efter skolan i fredags åkte Amanda & jag in till stan eftersom det var black friday vilket innebär att det är stora reor i de flesta butiker! Där köpte jag en del (eftersom jag också fått månadspengen) som bl.a en julfestklänning och en bomberjacka till nästa år! 
Träffade också på många vänner på stan som t.ex Linda, Verro, Jenny, Mia.... Efter att Amanda åkt hem, var jag med Linda i ungefär en kvart och sedan gick jag på stan med Mäsen i ytterligare någon timme innan hela familjen stack och åt sushi vid Magokoro.
 
Hade aldrig varit där förr men det var verkligen otroligt gott, om du älskar sushi rekommenderas det stället! 
 
 
 
 
Sedan köpte vi några julklappar och åkte en sväng via Arnold's innan familjen stack hem och jag for på hjälpledar med Linda och Olof. Där var jag till 12:05 och blev sedan hemskjutsad. 
 
Efter att jag kom hem kollade jag ett avsnitt av en serie och sedan gick jag och sova. På lördagen vaknade jag jättesent och sov ut, och då var det också lillajuls morgon. 
 
 
Då vi gick ner hade vi fått våra chokladkalendrar. Vi kollade sedan årets första julfilm och åt frukost innan sedan Sara & Mäsen stack iväg på tävling till Jakobstad. På dagen gjorde vi inte så mycket, vi pyntade i huset och jag satt och spelade julmusik via högtalarna medan Thommy lagade tacos. 
 
Fammo och faffa kom också via en stund med lussebullar, tack så jättemycket! På kvällen runt 21:30 kom Mäsen och Sara hem och när vi hade lagat klart julkorten stack vi ut och kastade till Linda, Ela, Kajsa, Wilmers kompis och till Tuva & Frida. 
 
 
Vi var extra sena dethär året och först runt 23:15 började vi åka hemmåt. Detta år var förresten vårt tionde år då vi kastar lillajulskort i Solf! När vi kom hem hade lillajulstomten redan varit här med julklappar. ;)
 
 
Jag fick 30 € presentkort till kicks, lotterier, godis och paradis konfekt! Tack så mycket! 
 
Idag har jag inte gjort så mycket annat än varit i duschen, läst lite på fysik, lyssnat på musik och kollat youtube. Imorgon drar skolveckan igång igen och på tisdag har jag ett jobbigt fysikprov framför mig. Godnatt, ha en bra vecka!