Jobbig provvecka framför mig

Vardag  /  0  Kommentarer
Hallå där, förlåt så mycket att jag nu igen inte uppdaterat något - ska fixa två inställda inlägg efter dethär. Just nu är det en jobbig provvecka framför, idag skrev jag engelska prov, imorgon har jag engelska hörförståelse och fysiklabborationsrapport deadline, på onsdag har jag deadline på en bildkonstuppgift som heter Ung i Österbotten + filosofiprov, engelska hörförståelse och så måste jag uppträda i kulturhuset på kvällen. 
På torsdag skriver jag biologiprov som är himla svårt och mycket att hålla koll på och på fredag är det en muntlig presentation i engelska framför klassen som jag också måste förbereda mig inför. 
 
Ja, ni märker antagligen att jag har en del att göra denna vecka. Engelskan idag hoppas jag i alla fall att gick bra, trots att jag läste till 01 och facetimade till 02, men konstigt nog var jag inte så trött för det. Man märker ju också att det har bytt till vintertid. 
 
Just nu sitter jag och försöker skriva min fysikrapport och det går bokstavligt åt skogen. Jag har inte alla papper och uträkningar som jag behöver och alla mina vänner sover i princip.
 
 
Vi hörs snart, ska skriva två tidsinställda om Halloween och Umeå. x