22 °C

Fotografering  /  0  Kommentarer
Hej på er! Alltså wow, vilket väder! 
 
Idag har det varit över 20 grader hela dagen i skolan och alla har gått omkring i shorts och sommarklänningar! Funderade på att stiga av bussen i stan idag eftersom jag måste köpa en klänning till avslutningsmiddagen på Strampen på fredag. Denna vecka kommer nog bli toppen som sista vecka i skolan och i grundskolan överlag. 
 
Igår red jag två gånger i finvädret och ska rida en gång till idag. Eftersom årskurs 6 drar till högstadiet idag för att kolla in stället, slutade vi klockan 12.00 vilket betyder att jag sitter hemma nu med bikini på och öppet fönster, hahah. Det är så fruktansvärt varmt! 
 
Igår ordnades förresten ett evenemang som hette Siisti Mopo i skolan lektionerna 5-6. Där fick vi tänka lite extra på trafikreglerna, köra en hinderbana med en moped, kolla hur det ser ut i en brandbil och testa att sitta i en bil som snurrar runt efter en krock. 
 
 
Efter skolan stack Kajsa & jag för att köpa glass och gick sedan hem, och nu sitter jag tyvärr i mitt rum med en geting vid fönstret.. Usch, hahah. 
 
Eftersom jag är ensam hemma nu ett par timmar tänkte jag skriva inläggen som jag lovat, förutom Alla hjärtans dag, eftersom jag ännu inte laddat systemkameran. Men nu tänkte jag visa vad jag fick för födelsedagspresenter iår! Kommer eventuellt ännu ha ett sextonårsparty! 
 
 
Jag fick en ny lexingtonkudde, tack så jättemycket! ♥
 
 
Detta glas fick jag av finaste Amanda ♥! 
 
 
På denna bild är allt som jag fick av mina fina kusiner från pappas sida! Det är alltså ett presentkort till Kicks, popcorn i smakerna strawberries and cream och en draw my life bok som verkligen kommer bli rolig att hålla på med! Tack så mycket ♥
 
 
Av mäsen fick jag en nutellaburk och mascaran längst till höger! Av Amanda fick jag den vattenfasta mascaran längst till vänster, tack hörni! ♥
 
 
Som ni märker fick jag också mycket godis, hahaha! Fick no lite mer än detta, men ni känner ju mig ;-) 
 
 
Allt på denna bild fick jag av Amanda♥ alltså en film, babylips och hårband vilket jag behövde! Sedan lovade hon mig också att köpa en cola till mig, hahah tack! 
 
Av mina fina mor- och farföräldrar fick jag pengar, tack så jättemycket för det! ♥ Av Thommy fick jag en resa till Unescos världsnaturav med Amanda, hahahah.. Tack! Och sedan tillsist fick jag en festivalbiljett till Ruisrock eftersom Matoma kommer spela där i sommar! Den blev jag jätteglad över, eftersom jag älskar Matomas musik! 
 
Tack för alla presenterna, är nöjd med precis varenda en! Nu ska jag skriva ett till inlägg och tidsinställa det, vi hörs snart! 
 
/L